Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Szállítási partnerünk: GLS futárszolgálat

Szállítási határidő: termékeinket Magyarország területén belül házhoz szállítjuk 5-20 munkanapon belül. Néhány termékünk külföldről érkezik, ezért rendeléskor kérlek vedd figyelembe a szállítási időt, hogy ez ne okozzon problémát se Neked, se nekünk. De erről mindenképp tájékoztatunk! A szállítási határidő utánvétes vásárlásnál a megrendelés visszaigazolásától,  előrefizetésnél a megrendelt termék árának számlánkra való beérkezésétől kezdődik. A szállítási költséget minden esetben a megrendelt termék árával együtt kell kifizetni átutalással, bankkártyás előre utalással vagy utánvét esetén is a futárnak a helyszínen. (Részletes információ a ÁSZF menüpontban)

Szállítási díj: A mindenkori szállítási költség bruttó:3 kg-ig: 1 299 Ft, 3 kg felett: 1 899 Ft. Magyarországon belül, távolságtól függetlenül. Ez az ár visszavonásig ill. módosításig érvényes.

Szállítási menete: A csomagszállítás megrendelését követően SMS-ben és/vagy e-mailen értesítünk az információkról.

  • Weboldaltóll kapsz egy “kiszállítva” emai lértesítést, amely azt jelzi, hogy csomagodat átadtuk a GLS-nek
  • Az első GLS értesítés tartalmazza, hogy a csomagod a következő munkanapon kiszállításra kerül, továbbá a címet és az esetleges utánvét összeget.
  • A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén kapod, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát, amit visszahívhatsz és pontosíthatod az időpontot.  

Szállítással kapcsolatos egyéb információkért hívd a futárszolgálat vevőszolgálati számát.
GLS futárszolgálat elérhetősége: munkanapokon: 7-20 órági a 06 1 802-0265 telefonszámon